Keitä olemme

Tervetuloa tapaamaan Blond Accountsin kolmehenkinen tiimi!

Merja Hiltunen

Omistajayrittäjä | Kauppatieteiden maisteri

”Blond Accounts Oy perustettiin parikymmentä vuotta sitten, ja siitä lähtien olen ollut tilitoimistoyrittäjä. Aiemmin tein töitä mm. pörssiyhtiön controllerina, kustannusosakeyhtiön toimitusjohtajana ja teatterin talous- ja hallintopäällikkönä. Viime keväänä otimme yhdessä asiakkaidemme kanssa ison digiloikan ja iloitsen, kun meillä on nyt käytössä markkinoiden paras sähköinen kirjanpito-ohjelma, Fennoa. Sen avulla pystymme toden teolla tehostamaan kaikkia taloushallintoon liittyviä töitä. Lisäksi olen toiminut pitkään myös taloushallinnon kouluttajana. Kirjoitan juttuja Ot-lehteen ja muutamaan liiketoimintaoppaaseenkin olen kirjoittanut yritystalouteen liittyviä tekstejä.”

Luottamustehtävät: Yleishyödyllisten yhteisöjen verovapautuslautakunnan ja Tasekirjailijat ry:n varapuheenjohtaja.

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti, saksa.

”Kaikkiin ongelmiin löytyy aina ratkaisu”

Yasamiin Foormuly

Kirjanpitäjä | Merkonomi

”Olen valmistunut taloushallinnon merkonomiksi vuonna 2017 ja työskennellyt jo useita vuosia kirjanpitäjänä. Vastuullani ovat myös Blond Accountsin asiakaspalvelu- ja toimistonhoitajan tehtävät. Olen luonteeltani huolellinen ja vastuuntuntoinen. Haluan aina palvella kaikkia asiakkaita iloisesti ja ystävällisesti.”

Kielitaito: suomi, englanti, farsi, hindu

”Tyytyväinen asiakas on lähellä sydäntäni”

Arja Kiukkonen

Kirjanpitäjä | Datanomi

”Töitä olen tehnyt aiemmin it-alalla ja nyt toiminut 10 vuoden ajan kirjanpitäjänä ja it-tukihenkilönä. Minulla on vankkaa kokemusta osakeyhtiöiden ja yhdistysten kirjanpidosta ja tilinpäätösten tekemisestä. Olen toiminut myös ohjelmistokouluttajana, joten minulta saa aina hyvät vinkit ja ohjeet ohjelmien käyttöön.”

Kielitaito: suomi, englanti

”Palvelen aina nopeasti ja ystävällisesti asiakkaita”