Keitä olemme

Tervetuloa tapaamaan Blond Accountsin tiimi!

Merja Hiltunen

Omistajayrittäjä | Kauppatieteiden maisteri

”Blond Accounts Oy perustettiin parikymmentä vuotta sitten, ja siitä lähtien olen ollut tilitoimistoyrittäjä. Aiemmin tein töitä mm. pörssiyhtiön controllerina, kustannusosakeyhtiön toimitusjohtajana ja teatterin talous- ja hallintopäällikkönä. Vuoden 2020 alussa teimme yhdessä asiakkaidemme kanssa digiloikan ottamalla käyttöön markkinoiden parhaan sähköisen taloushallinto-ohjelman, Fennoan.  Sen avulla olemme kyenneet tehostamaan kaikkia taloushallintoon liittyviä töitä. Lisäksi olen toiminut pitkään myös taloushallinnon kouluttajana. Kirjoitin muutaman vuoden ajan juttuja Ot-lehteen ja pariin liiketoimintaoppaaseenkin tuottanut yritystalouteen liittyviä tekstejä.”

Luottamustehtävät: Tasekirjailijat ry:n hallituksen varapuheenjohtaja, Yleishyödyllisten yhteisöjen verovapautuslautakunnan jäsen (2016-2022)

Kielitaito: suomi, englanti, ruotsi, saksa

Harrastukset; akvarellimaalaus, qigong, lukeminen, liikunta, järjestötoiminta

”Kaikkiin ongelmiin löytyy aina ratkaisu”

Yasamiin Foormuly

Kirjanpitäjä | Merkonomi

”Olen valmistunut taloushallinnon merkonomiksi vuonna 2017 ja työskennellyt jo useita vuosia kirjanpitäjänä. Vastuullani ovat myös Blond Accountsin asiakaspalvelu- ja toimistonhoitajan tehtävät. Olen luonteeltani huolellinen ja vastuuntuntoinen. Haluan aina palvella kaikkia asiakkaita iloisesti ja ystävällisesti.”

Kielitaito: suomi, englanti, farsi, hindu

”Tyytyväinen asiakas on lähellä sydäntäni”