Keitä olemme

Tervetuloa tapaamaan Blond Accountsin tiimi!

Merja Hiltunen

Omistajayrittäjä, Kauppatieteiden maisteri

”Blond Accounts Oy perustettiin parikymmentä vuotta sitten, ja siitä lähtien olen ollut tilitoimistoyrittäjä. Aiemmin tein töitä mm. pörssiyhtiön controllerina, kustannusosakeyhtiön toimitusjohtajana ja teatterin talous- ja hallintopäällikkönä. Vuoden 2020 alussa teimme yhdessä asiakkaidemme kanssa digiloikan ottamalla käyttöön markkinoiden parhaan sähköisen taloushallinto-ohjelman, Fennoan.  Sen avulla olemme kyenneet tehostamaan kaikkia taloushallintoon liittyviä töitä. Lisäksi olen toiminut pitkään myös taloushallinnon kouluttajana. Kirjoitin muutaman vuoden ajan juttuja Ot-lehteen ja pariin liiketoimintaoppaaseenkin tuottanut yritystalouteen liittyviä tekstejä.”

Luottamustehtävät: Tasekirjailijat ry:n hallituksen varapuheenjohtaja, Yleishyödyllisten yhteisöjen verovapautuslautakunnan jäsen (2016-2022)

Kielitaito: suomi, englanti, ruotsi, saksa

Harrastukset; akvarellimaalaus, qigong, lukeminen, liikunta, järjestötoiminta

”Kaikkiin ongelmiin löytyy aina ratkaisu”

Pauliina Korpi

Tililaatikko Oy, Porvoo

Tilitoimistoyrittäjä, merkonomi, yritysneuvoja, talouspäällikkö, liiketalouden AMK-opintoja

Aiemman työurani tein Lapissa sekä Pohjois-Norjassa hotelli-, ravintola- ja matkailualalla josta vuonna 2018 lähdin opiskelemaan taloushallinnon osaajaksi. Tilitoimistoyrittäjänä olen toiminut vuodesta 2021 lähtien yhdessä yhtiökumppanini Annin kanssa.

Olen erikoistunut matkailu- ja ravintola-alan kirjanpitoon vahvan osaamiseni ansiosta. Muita kirjanpidon osaamisalojani ovat esiintyvät taiteilijat ja tapahtumatuotanto, kivijalka- ja verkkokaupat sekä kirpputorit. Uutena säätiöiden ja yhdistysten kirjanpito.

Luottamustehtävät: Tasekirjailijat ry:n hallituksen jäsen,  lisäksi Porvoon salibandyseuran T10-T12-joukkueen joukkueenjohtaja

Kielitaito: suomi, englanti

Harrastukset: roller derby, painonnosto sekä muu liikunta, lukeminen, matkustaminen

Johanna Kivineva

Yrityspalvelu Tuela Oy, Muurame

Olen koulutukseltani viestintään suuntautunut liiketalouden tradenomi, mutta työelämä vei taloushallinnon pariin heti valmistuttuani vuonna 2010. Vuodesta 2021 olen ollut osakkaana muuramelaisessa Yrityspalvelu Tuela Oy:ssä. Tuelassa meitä on osakkaina minun lisäkseni Laura ja Tuija. Tarjoamme taloushallinnon palveluita pääasiassa aloittaville ja jo pitkään toimineille yrittäjille ja yhdistyksille. 

Asiakkaita on monelta eri toimialalta. Käytössämme on sekä Fennoa että Askelma-ohjelmistot. Molemmissa on tarjolla täysin sähköinen taloushallinto, mutta palvelemme edelleen myös ns. paperiasiakkaita. 

Luottamustehtävät: Mannerheimin lastensuojeluliiton eri tehtävät: Muuramen paikallisyhdistyksen puheenjohtaja MLL Järvi-Suomen piirihallituksen jäsen MLL liittovaltuuston varajäsen 

Harrastukset: vapaaehtoistoiminta, matkustaminen, kesäisin höntsäpadel sekä bingo! 

Kielitaito: suomi, englanti

Motto: ”Emme näe maailmaa sellaisena kuin se on, vaan sellaisena kuin itse olemme.” Anais Nin

Anni Kanninen

Tililaatikko Oy, Porvoo

Olen valmistunut Haaga-Helian ammattikorkeakoulusta vuonna 2021 liiketalouden tradenomiksi.

Sitä ennen suoritin liiketoiminnan ammattitutkinnon liiketoiminnan palveluiden osaamisalalta, jossa perehdyin sihteeri- ja assistenttityön tehtäviin.

Perustimme Pauliinan kanssa tilitoimiston pari vuotta sitten. Aiemmin olen toiminut palvelualan yrittäjänä niin Suomessa kuin Espanjassa. Olin juuri se yrittäjä, joka ulkoisti koko kirjanpitokuvion tilitoimistolle eikä edes miettinyt koko asiaa kuin kerran kuukaudessa. Siksi ymmärrän hyvin myös asiakkaan näkökulmaa.

Tarjoan sujuvaa ja henkilökohtaista taloushallinnon palvelua eri palvelualojen yrittäjille, kuten valmentajille ja terapeuteille. Yhdistysten kirjanpidon erityispiirteisiin perehtyminen on juuri työn alla. Tililaatikko tarjoaa ainoastaan täysin sähköistä taloushallintoa.

Vastaan myös Tililaatikon somekanavien sisällöstä.

Harrastuksena opiskelu, nyt alkamassa johdatus oikeusjärjestykseenTampereen avoimessa yliopistossa.

Kielitaito suomi, englanti ja espanja.